Smappee EV Wall

Categorieën: ,

Beschrijving

Omschrijving

Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke oplossing.

Wil uw zonne-energie maximaal inzetten voor je laadbeurten? Met een energiebeheer systeem van Smappee  laad je jouw elektrische auto op doorheen de dag met zon voor optimalisatie van jouw zelfvoorziening. Indien je geen zonnepanelen hebt, kan dit energiebeheer kosten besparen door goedkopere energie te gebruiken.

Heb jij een eenfasige of driefasige net? Smappee EV Wall bieden verschillende modelen en de uitgangsvermogen is maximaal 7.4kw voor één eenfasige model en tot 22kw voor één driefasige model. Het is ook een veilig product voor je huis, doormiddel van een extra beveiliging tegen overbelasting.

Je kan je laad proces en kosten bekijken via de Smappee APP. Intussen kan ja het laadproces gemakkelijk volgen  met jouw smartphone of computer. Het is een betrouwbaar product en je start het laadproces met RFID,QR code of een slime EV schedules.

TECHNISCHE GEGEVENS

Afmeting: 300 × 300 × 110 mm

Gewicht:

  • EV Wall station: 5.3 kg
  • EV Wall incl. 1 fixed cable (2.5 m): 6.8 kg
  • EV Wall incl. 1 fixed cable (8 m): 9.8 kg
  • EV Wall incl. 1 socket: 6.2 kg

Net: eenfasige : 230-400v/ Driefasige: 3×400,3×230

Met WIFI

Over Smappee

Smappee is een wereldwijd cleantechbedrijf dat zijn klanten energie en geld wil besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Het toekomstbestendige energiebeheersysteem van Smappee, Smappee Infinity, gebruikt de modernste technologie om het realtime gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water te analyseren. Het systeem biedt niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens tot op apparaatniveau, maar stelt gebruikers ook in staat hun energiestromen te beheersen. Gebruikers kunnen overtollige zonne-energie naar EV-laders en batterijopslag sturen, waardoor de zelfvoorziening wordt geoptimaliseerd. Smappee speelt ook in op de toenemende elektrificatie van mobiliteit en de bijbehorende energieproblematiek met zijn Smappee EV Line; De slimme laadstations van Smappee voor elektrische voertuigen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in zijn vakgebied. Smappee is de perfecte match voor installateurs en energiedienstverleners die op zoek zijn naar toekomstbestendige energie-efficiënte producten en toepassingen.

Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Stefan Grosjean en Hans Delabie en heeft zijn hoofdkantoor in een nieuwe energieneutrale cleantech-hub ‘Snowball’ in Harelbeke (België). Smappee heeft ook 5 lokale vertegenwoordigingen in Australië, de VS, het Midden-Oosten, het VK en Zuid-Afrika om belangrijke markten lokaal te bedienen.

Downloaden

Product datasheet: Smappee ev wall

De voordelen voor een thuis laadpaal zie je hier: thuis laadpalen

Wil jij meer informaties weten over dit product en offerte aanvragen? Vul dan snel ons contact formulier in zodat we je verder kunnen helpen: contact ons

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smappee EV Wall” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *