BYD BATTERY-BOX PREMIUM LVS

Categorieën: ,

Beschrijving

BYD BATTERY-BOX PREMIUM LVS

De BYD Battery-Box Premium LVS is een lithium-fosfaat (LFP) laagspanning accu voor gebruik met een externe omvormer. Die batterij bevat tussen de 1 tot 6 batterijmodules en de capaciteit kan 4 tot 24,0 kWh bedragen. Die is een batterijmodule die een hogere opslagcapaciteit heeft. Door de verdere ontwikkeling van de celtechnologie is het systeemgewicht met bijna 30% verminderd. Ook de bouwdiepte werd met 8 cm verminderd. Hierdoor is er minder vloeroppervlak nodig. Een van de hoogtepunten: de nieuwe opslagsystemen hebben “beschermingsklasse IP55”. Hierdoor is ook buitengebruik mogelijk. BYD laagspanning is compatibel met Goodwe ES/EM/BP omvormers.

10 Jaar Garantie: BYD garandeert dat het Product zestig procent (60%) van zijn bruikbare energie behoudt gedurende tien jaar vanaf de begindatum van de garantie.

De toren bestaat uit batterij modules en één BMU (battery management system). Een module heeft de capaciteit van 4kwh en een nominale spanning van 51.2V.

Waarom kies jij BYD batterijen?

-Geschikt voor krachtige back-up en off-grid-functionaliteit

-Hoogste efficiëntie dankzij een hoogspannings-serieverbinding

-Het gepatenteerde modulaire plugontwerp vereist geen interne bedrading

-Hoogste veiligheidsnormen zoals VDE 2510-50

Fabrikant Informatie:

BYD is in 1995 gestart als start-up bedrijf met 20 medewerkers. Vandaag telt de wereldwijde groep 240.000 medewerkers en de toekomst ligt in zijn portefeuille. High-tech producten op verschillende gebieden, zoals privé- en openbaar vervoer , maar ook vermogenselektronica en batterijen maken er deel van uit.

BYD denkt, handelt en produceert altijd voor een toekomst die het waard is om geleefd te worden en technologisch hoogstaand is
ontwikkelde. Het bedrijf wordt gezien als een van de innovatiemotoren in de sector. Met vier van zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentra in China, staat deze kwaliteitsfabrikant ook voor de lange levensduur van zijn producten. De opslagsystemen van BYD zijn zeer krachtig, veilig, flexibel en gemakkelijk te installeren.

DOWNLOADS

Product datasheet:  BOX PREMIUM LVS

#Case study#

Werking thuisbatterij met zonnepanelen

Extra informatie

Gewicht 64 kg
Afmetingen 47.5 × 65 × 29.8 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BYD BATTERY-BOX PREMIUM LVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *